Hitman: Blood Money - Patch 1.2 (deu.)

War der Download die Wartezeit nicht wert? Habt ihr Anregungen?

Moderatoren: Moderatoren, Redakteure

Antworten
Benutzeravatar
4P|BOT2
Beiträge: 149473
Registriert: 10.07.2002 12:27
Persönliche Nachricht:

Hitman: Blood Money - Patch 1.2 (deu.)

Beitrag von 4P|BOT2 » 21.06.2006 10:00

<STRONG><U>Hitman: Blood Money Patch 1.2</U></STRONG>
Please download, unzip and run the hitmanbloodmoneypatch12_eng.exe application and then follow the onscreen instructions.
<STRONG>The v1.2 patch contains fixes to the following issues:</STRONG>
<UL><LI>Fixes crash when firing weapon on shaderquality medium on FX cards.</LI><LI>Fixes lighting issues when running on shaderquality medium FX cards.</LI><LI>Added Shadermodel select to GFX Configuration application (if model is unsupported then defaults to High).</LI><LI>"SliOverrde" command added to GFX Configuration application. Select this option to turn off autodetection of Sli as EnableSli command is now performed automatically if SLi hardware configuration detected.</LI><LI>Soft shadows and hard shadows were incorrectly labelled in the Render Menu.</LI><LI>Installs msvcr71.dll in to application directory in case file is missing from system.</LI><LI>Removed optimisation where character models were displayed in LOD3 when redrawn after leaving the screen.</LI><LI>Smoothed level opening transition with postfilters disabled.</LI></UL>

Hier geht es zum Download: Hitman: Blood Money - Patch 1.2 (deu.)

Elektriker
Beiträge: 1
Registriert: 05.06.2017 20:10
Persönliche Nachricht:

Re: Hitman: Blood Money - Patch 1.2 (deu.)

Beitrag von Elektriker » 05.06.2017 20:12

Beim installieren des Patches kommt die Fehlermeldung "Der Patch wurde schon installiert".

Kennt ihr eine Lösung?

Benutzeravatar
greenelve
Beiträge: 29555
Registriert: 07.04.2009 19:19
Persönliche Nachricht:

Re: Hitman: Blood Money - Patch 1.2 (deu.)

Beitrag von greenelve » 18.07.2017 17:49

Elektriker hat geschrieben:
05.06.2017 20:12
Beim installieren des Patches kommt die Fehlermeldung "Der Patch wurde schon installiert".

Kennt ihr eine Lösung?
Vielleicht hast du eine Version gekauft, die bereits den neuesten Patch drin hat? Das wäre eine Erklärung, das Spiel ist ja schon ein wenig älter.
Gelangweilt? Unterfordert? Masochistisch veranlagt? -> http://www.4players.de/4players.php/dow ... 47903.html
Who knows what evil lurks in the hearts of men? The Shadow knows!

Bild

Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast